0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
do 30 min
Lako
10
Vreme pripreme:
do 30 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
10
3 komad jaja
120 g šećera
1 komad vanilin šećera C
100 ml ulja
150 ml mleka
200 g brašna
1 komad prašak za pecivo C
125 g margarina ili maslaca
100 g čokolade za kuvanje
50 g šećera
250 ml mleka
100 g kokosa C
Za biskvit: 3 jaja 150 g sećera'-ja stavljam 110-120 g 1 vanilin C sećer 100 ml ulja 150 ml mleka 200g brašna 1 prašak za pecivo C Za umak 125 margarina 100g čokolade za kuvanje 50 g šećera 150ml mleka Za posip 100g kokosa C Odvojiti belanca od žumanca, ulupati ih sa šećerom i vanilin šećerom i dodati žumanca pa ulje, pa mleko a zatim brasno i prasak za pecivo. U pleh sa pek papirom simati smesu i peci 15'tak minuta zavisi od rerne.Kad se ohladi biskvit iseci na kocke. Margarin,čokoladu i mleko staviti da provri jedan ključ. U ovaj preliv umakati sa svih strana kocku i uvaljati u kokos.
Odvojiti belanca od žumanca, ulupati ih sa šećerom i vanilin šećerom i dodati žumanca pa ulje, pa mleko a zatim brasno i prasak za pecivo. U pleh sa pek papirom simati smesu i peci 15'tak minuta zavisi od rerne.Kad se ohladi biskvit iseci na kocke.
Margarin,čokoladu i mleko staviti da provri jedan ključ. U ovaj preliv umakati sa svih strana kocku i uvaljati u kokos.
Za biskvit: 3 jaja 150 g sećera'-ja stavljam 110-120 g 1 vanilin C sećer 100 ml ulja 150 ml mleka 200g brašna 1 prašak za pecivo C Za umak 125 margarina 100g čokolade za kuvanje 50 g šećera 150ml mleka Za posip 100g kokosa C Odvojiti belanca od žumanca, ulupati ih sa šećerom i vanilin šećerom i dodati žumanca pa ulje, pa mleko a zatim brasno i prasak za pecivo. U pleh sa pek papirom simati smesu i peci 15'tak minuta zavisi od rerne.Kad se ohladi biskvit iseci na kocke. Margarin,čokoladu i mleko staviti da provri jedan ključ. U ovaj preliv umakati sa svih strana kocku i uvaljati u kokos.
Odvojiti belanca od žumanca, ulupati ih sa šećerom i vanilin šećerom i dodati žumanca pa ulje, pa mleko a zatim brasno i prasak za pecivo. U pleh sa pek papirom simati smesu i peci 15'tak minuta zavisi od rerne.Kad se ohladi biskvit iseci na kocke.
Margarin,čokoladu i mleko staviti da provri jedan ključ. U ovaj preliv umakati sa svih strana kocku i uvaljati u kokos.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.