burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Zahteva određeno umeće

broj porcija12

Čupavci na trougao

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće

Broj porcija:
12

Sastojci

Za testo:

2 jaja

250 g šećera

2 šoljice ulja

2 šoljice mleka

300 g brašna

C prašak za pecivo

Za beli krem - fil:

300 ml mleka

6 kašika šećera

4 kašike C čvrstina

50 g margarina

Za umakanje:

200 ml mleka

200 g šećera

100 g čokolade

200 g margarina

100 g C kokosovog brašna za valjanje

Čupavci na trougao

Koraci pripreme

Umutiti sve sastojke za patišpanj i ispeći u plehu da gotov ne bude predebeo.

Ostaviti da se ohladi i iseći na krupnije kocke, pa potom kocke po dijagonali.da dobijete trouglove.

Skuvati beli fil kao puding i dodati mu komad margarina. Ohladiti.

Ukuvati mleko i šećer, dodati čokoladu i margarin.

Spajati po dva trugla belim, ohlađenim filom, umakati stranice trougla u čokoladni sos, pa potom u kokos.

Naši proizvodi

Čupavci na trougao

Koraci pripreme

Umutiti sve sastojke za patišpanj i ispeći u plehu da gotov ne bude predebeo.

Ostaviti da se ohladi i iseći na krupnije kocke, pa potom kocke po dijagonali.da dobijete trouglove.

Skuvati beli fil kao puding i dodati mu komad margarina. Ohladiti.

Ukuvati mleko i šećer, dodati čokoladu i margarin.

Spajati po dva trugla belim, ohlađenim filom, umakati stranice trougla u čokoladni sos, pa potom u kokos.

Autor

Divna

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept