0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
500 g kora za baklavu
300 g oraha
100 g C griza
100 g čokolade
200 g margarina
500 g šećera
500 ml vode
1 C vanilin šećer
1 limun
Uzeti jednu koru, preko nje staviti drugu, pa preko nje na početku staviti izmešan fil od oraha, C griza i rendane čokolade.
Urolati tako sve kore. Poređati u pleh i iseći.
Preliti otopljenim margarinom i peći.
Skuvati šećer, vodu, C vanilin šećer i limun i preliti baklavice.
Uzeti jednu koru, preko nje staviti drugu, pa preko nje na početku staviti izmešan fil od oraha, C griza i rendane čokolade.
Urolati tako sve kore. Poređati u pleh i iseći.
Preliti otopljenim margarinom i peći.
Skuvati šećer, vodu, C vanilin šećer i limun i preliti baklavice.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.