burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija6 l

Sok od višanja

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
6 l

Sastojci

3 kg višanja

1,5 l vode

40 g C limuntusa

oko 3 kg šećera

Sok od višanja

Koraci pripreme

Očistiti višnje i izgnječiti ih. Dodati vodu i sipati C limuntus. Ostaviti da odstoji 24h.

Nakon toga procediti sok, dodati šećer, promešati i ostaviti da odstoji 24h (povremeno promešati da se istopi šećer).

Nakon toga sipati u flaše.

Naši proizvodi

Sok od višanja

Koraci pripreme

Očistiti višnje i izgnječiti ih. Dodati vodu i sipati C limuntus. Ostaviti da odstoji 24h.

Nakon toga procediti sok, dodati šećer, promešati i ostaviti da odstoji 24h (povremeno promešati da se istopi šećer).

Nakon toga sipati u flaše.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept