0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
6 l
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
6 l
3 kg višanja
1,5 l vode
40 g C limuntusa
oko 3 kg šećera
Očistiti višnje i izgnječiti ih. Dodati vodu i sipati C limuntus. Ostaviti da odstoji 24h.
Nakon toga procediti sok, dodati šećer, promešati i ostaviti da odstoji 24h (povremeno promešati da se istopi šećer).
Nakon toga sipati u flaše.
Očistiti višnje i izgnječiti ih. Dodati vodu i sipati C limuntus. Ostaviti da odstoji 24h.
Nakon toga procediti sok, dodati šećer, promešati i ostaviti da odstoji 24h (povremeno promešati da se istopi šećer).
Nakon toga sipati u flaše.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.