burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Torta od tri vrste keksa

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

2 kesice C pudinga od vanile

600 ml mleka

6 ravnih kašika šećera

12 kesica C vanilin šećera

125 g maslaca

125 g margarina

2 prepune kašike kisele pavlake

6 kocki žele bombona različitih boja (oko 100 g)

5 komada krem bananica

125 g oreo keksa sa mlečnim punjenjem

125 g plazma keksa

250 g petit keksa

Torta od tri vrste keksa

Koraci pripreme

Izlomiti plazma keks i petit keks na komade srednje veličine, a oreo keks na 1/4.

Iseći žele bombone i krem bananice na komade veličine po želji.

Skuvati C puding na uobičajen način. Odmah umešati šećer, C vanilin šećer, maslac i margarin.

U prohlađen puding umešati kiselu pavlaku. Dodati keks, žele i bananice. Što kraće mešati da se Oreo ne bi raspao (najbolje rukom).

Kalup sa obručom obložiti samolepljivom prozirnom folijom. Izručiti masu u njega i pažljivo je utisnuti.

Ostaviti u frižideru minimum tri sata, a najbolje do sutra.

Tortu izručiti na tacnu, ukloniti obruč i foliju.

Ukrasiti po želji, glazurom od čokolade ili šlag kremom, ili kombinacijom ova dva.

Naši proizvodi

Torta od tri vrste keksa

Koraci pripreme

Izlomiti plazma keks i petit keks na komade srednje veličine, a oreo keks na 1/4.

Iseći žele bombone i krem bananice na komade veličine po želji.

Skuvati C puding na uobičajen način. Odmah umešati šećer, C vanilin šećer, maslac i margarin.

U prohlađen puding umešati kiselu pavlaku. Dodati keks, žele i bananice. Što kraće mešati da se Oreo ne bi raspao (najbolje rukom).

Kalup sa obručom obložiti samolepljivom prozirnom folijom. Izručiti masu u njega i pažljivo je utisnuti.

Ostaviti u frižideru minimum tri sata, a najbolje do sutra.

Tortu izručiti na tacnu, ukloniti obruč i foliju.

Ukrasiti po želji, glazurom od čokolade ili šlag kremom, ili kombinacijom ova dva.

Autor

Ana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept