0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
1 l vode
400 g šećera
4 C želatina
7 kesica C šlaga
200 g mlevenog keksa
100 g eurokrema
300 g malina
U litar vode stavite 400 g šećera i 4 želatina. Prokuvajte i ostavite da se prohladi.
Prohlađenu vodu sa želatinom dobro umutite sa šlagom i podelite na tri dela.
U jedan deo stavite mleveni keks, u drugi eurokrem i u treći maline.
U veliku šerpu ili kalup za tortu stavite providnu foliju (obložite ivice i dno) i ređajte filove redom: malina, eurokrem, mleveni keks.
Tortu stavite u zamrzivač oko sat ipo da se stegne.
Nakon toga tortu prevrnite na tacnu tako da bude obrnutim redom (keks na dnu, pa eurokrem i od gore maline).
Skinite foliju i ukrasite po želji.
U litar vode stavite 400 g šećera i 4 želatina. Prokuvajte i ostavite da se prohladi.
Prohlađenu vodu sa želatinom dobro umutite sa šlagom i podelite na tri dela.
U jedan deo stavite mleveni keks, u drugi eurokrem i u treći maline.
U veliku šerpu ili kalup za tortu stavite providnu foliju (obložite ivice i dno) i ređajte filove redom: malina, eurokrem, mleveni keks.
Tortu stavite u zamrzivač oko sat ipo da se stegne.
Nakon toga tortu prevrnite na tacnu tako da bude obrnutim redom (keks na dnu, pa eurokrem i od gore maline).
Skinite foliju i ukrasite po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.