burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Najbrža čoko-torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

1 pakovanje kora za torte (četvrtaste)

750 ml mleka

7 kašika šećera

2 C pudinga od čokolade

125 g margarina

1/2 l slatke pavlake (može i šlag)

250 g eurokrema

Najbrža čoko-torta

Koraci pripreme

Skuvati puding. Ostaviti malo da se prohladi.

Slatku pavlaku umutiti u drugu posudu.

Pošto dodajemo margarin, on se mora posebno umutiti. Prohlađen puding dodati u margarin i mutiti mikserom.

Dodati dve tri kašike slatke pavlake i dodati eurokrem. Sve dobro umutiti, ali ne previše da se fil ne bi stegao, da može da se lepo razmazuje.

Slagati kore na poslužavnik (zvono ili kalup, u šta pravite, mogu kore da budu i okrugle sve zavisi šta više volite, ja sam za četvrtaste više).

Staviti prvu koru, natopiti mlekom (može i kafa, kapućino, lepo je, provereno). Ne natapati previše da se ne bi raspale pogotovo ne prvu.

Onda naneti jednu trećinu fila, pa onda slatku pavlaku. Ponoviti postupak sa sve tri kore.

Ja ukrašavam sa lešnicima, seckanim, ali može bilo sa čim drugim šta više volite.

Ostaviti da se ohladi.

Naši proizvodi

Najbrža čoko-torta

Koraci pripreme

Skuvati puding. Ostaviti malo da se prohladi.

Slatku pavlaku umutiti u drugu posudu.

Pošto dodajemo margarin, on se mora posebno umutiti. Prohlađen puding dodati u margarin i mutiti mikserom.

Dodati dve tri kašike slatke pavlake i dodati eurokrem. Sve dobro umutiti, ali ne previše da se fil ne bi stegao, da može da se lepo razmazuje.

Slagati kore na poslužavnik (zvono ili kalup, u šta pravite, mogu kore da budu i okrugle sve zavisi šta više volite, ja sam za četvrtaste više).

Staviti prvu koru, natopiti mlekom (može i kafa, kapućino, lepo je, provereno). Ne natapati previše da se ne bi raspale pogotovo ne prvu.

Onda naneti jednu trećinu fila, pa onda slatku pavlaku. Ponoviti postupak sa sve tri kore.

Ja ukrašavam sa lešnicima, seckanim, ali može bilo sa čim drugim šta više volite.

Ostaviti da se ohladi.

Autor

Ana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept