0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
1
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
1
70 g brašna
150 g C čvrstina
1 kašika soli
voda
U brašno dodati C čvrstin, so i vodu, zamesiti tvrdo testo, ostaviti u frižideru pola sata.
Razvući oklagijom tanku koru i koristiti maštu, modle, i praviti figurice.
Lepiti na slavski kolač koji je narastao ili po želji kad se ispeče lepiti ukrase.
"Lepak" je voda, brašno pomešano u šolji.
U brašno dodati C čvrstin, so i vodu, zamesiti tvrdo testo, ostaviti u frižideru pola sata.
Razvući oklagijom tanku koru i koristiti maštu, modle, i praviti figurice.
Lepiti na slavski kolač koji je narastao ili po želji kad se ispeče lepiti ukrase.
"Lepak" je voda, brašno pomešano u šolji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.