burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija6-8

Domaća pica

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
6-8

Sastojci

(mera je čaša od 200 ml)

2,5 čaše brašna

1 i 1/4 čaše mlake vode

2 kašičice C suvog kvasca

1 kašičica soli

1/2 kašičice šećera

2 kašike ulja

Za nadev:

250 g salame po izboru

150 g domaće kobasice ili kulena

kečap, origano

3 jaja

200 ml mleka

malo soli

250 g sira trapista

Domaća pica

Koraci pripreme

Umesiti testo od sastojaka srednje meko. Ostaviti da ostoji 25-30 minuta.

Razvući testo na širinu pleha da ne bude debelo, ako ostane testa razvucite još jednu manju posudu.

Premažite kečapom. Salamu isecite na kockice, kobasicu na tanje kružiće.

Pospite salame svuda po testu pa poređajte kobasicu. Umutite jaja i mleko malo posolite.

Pospite origana pa kašikom posipajte masu jaja i mleka.

Preko pospite narendanog sira i pecite u zagrejanoj rerni 15-20 minuta na 200 stepeni zavisno od rerne.

Naši proizvodi

Domaća pica

Koraci pripreme

Umesiti testo od sastojaka srednje meko. Ostaviti da ostoji 25-30 minuta.

Razvući testo na širinu pleha da ne bude debelo, ako ostane testa razvucite još jednu manju posudu.

Premažite kečapom. Salamu isecite na kockice, kobasicu na tanje kružiće.

Pospite salame svuda po testu pa poređajte kobasicu. Umutite jaja i mleko malo posolite.

Pospite origana pa kašikom posipajte masu jaja i mleka.

Preko pospite narendanog sira i pecite u zagrejanoj rerni 15-20 minuta na 200 stepeni zavisno od rerne.

Autor

Nada

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept