0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
oko 40
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
oko 40
1 C oblanda
500 g šećera
250 g margarina
200 g mlevenih oraha (lešnika)
200 g mlevenog keksa
100 g čokolade za kuvanje
4 kesice C vanilin šećera
2 čaše vode
U šerpu sipati vodu, dodati šećer i kuvati dok ne provri.
Dodati margarin, keks, C vanilin šećer i orahe pa kuvati da se zgusne.
Masu podeliti na dva dela. U jedan dodati otopljenu čokoladu, a drugi ostaje svetliji.
Premazivati oblande naizmenično svetlim i tamnim filom pa ih ostaviti da se stegnu.
Seći i služiti po želji.
U šerpu sipati vodu, dodati šećer i kuvati dok ne provri.
Dodati margarin, keks, C vanilin šećer i orahe pa kuvati da se zgusne.
Masu podeliti na dva dela. U jedan dodati otopljenu čokoladu, a drugi ostaje svetliji.
Premazivati oblande naizmenično svetlim i tamnim filom pa ih ostaviti da se stegnu.
Seći i služiti po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.