0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
7 jaja
18 supenih kašika šećera
250 g margarina
C vanilin šećer
100 g kokosa
Pakovanje C oblandi
Odvojiti belanca od žumanaca.
Žuti fil:
U žumanca dodati 9 kašika šećera, penasto umutiti, dodati margarin i vanilin šećer.
Beli fil:
Belanca dobro umutiti sa 9 kašika šećera i prstohvatom soli.
Kad su umućena, dodati kokos i pažljivo umešati sa belancima.
Filovati oblande naizmenično.
Odvojiti belanca od žumanaca.
Žuti fil:
U žumanca dodati 9 kašika šećera, penasto umutiti, dodati margarin i vanilin šećer.
Beli fil:
Belanca dobro umutiti sa 9 kašika šećera i prstohvatom soli.
Kad su umućena, dodati kokos i pažljivo umešati sa belancima.
Filovati oblande naizmenično.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.