burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Solunske štangle

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

1 kg kiselih jabuka

4 narandže

500 g šećera

250 g mlevenih badema

sok od 1 limuna

2 lista C oblandi

Solunske štangle

Koraci pripreme

Narandže oljuštiti i samleti na mašini za meso, secku ili blenderu. Jabuke očistiti i izrendati.

Šećer, sok od limuna i pomorandže kuvati dok se ne ušpinuju.

Dodati jabuke i kuvati dok voda ne ispari.

Na kraju dodati bademe i dobro izmešati.

Nafilovati listove i pritisnuti dok se ne stegne.

Naši proizvodi

Solunske štangle

Koraci pripreme

Narandže oljuštiti i samleti na mašini za meso, secku ili blenderu. Jabuke očistiti i izrendati.

Šećer, sok od limuna i pomorandže kuvati dok se ne ušpinuju.

Dodati jabuke i kuvati dok voda ne ispari.

Na kraju dodati bademe i dobro izmešati.

Nafilovati listove i pritisnuti dok se ne stegne.

Autor

Suzana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept