0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Lako
20
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
20
300 g plazma
250 g Margarin
200 g Brazilski orah
150-200 g Cokolada za kuvanje
300ml vode 400g sitnog šećera 300g mlevene plazme 1 margarin 150g čokolade 200g brazilskog oraha Pakovanje oblandi U šerpu sipati vodu i šecer, kad krene da vri pomeriti sa ringle dodati margarin i čokoladu, lepo promešati pa dodati mlevenu plazmu i mleven brazilski orah. Sve dobro promešati da se sastojci sjedine. Filom premazati oblande, a preko poslednje staviti nešto teže i staviti preko noci da odstoji. Prijatno!
U šerpu sipati 300ml vode i 400g šećera. Ostaviti da provri, kada provri ubaciti ceo margarin i čokoladu. Lepo sjediniti, zatim dodati plazmu i brazilski orah. Lepo promešati i sjediniti sve sastojke. Filovati jednu po jednu oblandu, na zadnjoj staviti nesto tesko i da odstoji preko noci. Prijatno!
300ml vode 400g sitnog šećera 300g mlevene plazme 1 margarin 150g čokolade 200g brazilskog oraha Pakovanje oblandi U šerpu sipati vodu i šecer, kad krene da vri pomeriti sa ringle dodati margarin i čokoladu, lepo promešati pa dodati mlevenu plazmu i mleven brazilski orah. Sve dobro promešati da se sastojci sjedine. Filom premazati oblande, a preko poslednje staviti nešto teže i staviti preko noci da odstoji. Prijatno!
U šerpu sipati 300ml vode i 400g šećera. Ostaviti da provri, kada provri ubaciti ceo margarin i čokoladu. Lepo sjediniti, zatim dodati plazmu i brazilski orah. Lepo promešati i sjediniti sve sastojke. Filovati jednu po jednu oblandu, na zadnjoj staviti nesto tesko i da odstoji preko noci. Prijatno!
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.