0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
1 C oblande
1 kg šećera
500 g mleka
250 g margarina
4 C vanilin šećera
50 g C kakaoa
200 g čokolade
1 l vode
500 g mlevenih oraha
50 g seckanih oraha
Staviti vodu, mleko, orahe, šećer da se skuvaju dok ne postane kremasto.
Dodati C kakaom margarin, C vanilin šećer i ostaviti malo da se ohladi.
Filovati oblandu, na zadnji list otopiti čokoladu i preliti.
Posipati seckanim orasima.
Ostaviti da prenoći da se stegne, pa seći na trougliće.
Staviti vodu, mleko, orahe, šećer da se skuvaju dok ne postane kremasto.
Dodati C kakaom margarin, C vanilin šećer i ostaviti malo da se ohladi.
Filovati oblandu, na zadnji list otopiti čokoladu i preliti.
Posipati seckanim orasima.
Ostaviti da prenoći da se stegne, pa seći na trougliće.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.