0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
6
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
6
1 C oblanda
700 g kisele pavlake
200 g majoneza
500 g šunke
500 g kačkavalja (tanko rezani)
Kiselu pavlaku i majonez sjediniti.
Namazati prvi list C oblande, preko poređati tanko rezanu šunku, opet malo premazati šunku pavlakom i majonezom da bi se drugi list oblande zalepio.
I njega premazati filom, pa poređati tanko rezan kačkavalj.
I opet fil - list oblande, fil i šunka - fil - list oblande fil i kačkavalj - fil - list oblande - fil i na kraju narendati kačkavalj.
Ostavite u frižider na hlađenje, a potom isecite na kockice.
Kiselu pavlaku i majonez sjediniti.
Namazati prvi list C oblande, preko poređati tanko rezanu šunku, opet malo premazati šunku pavlakom i majonezom da bi se drugi list oblande zalepio.
I njega premazati filom, pa poređati tanko rezan kačkavalj.
I opet fil - list oblande, fil i šunka - fil - list oblande fil i kačkavalj - fil - list oblande - fil i na kraju narendati kačkavalj.
Ostavite u frižider na hlađenje, a potom isecite na kockice.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.