0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
60+ min
Srednje
50
Vreme pripreme:
60+ min
Težina pripreme:
Srednje
Broj porcija:
50
4 komad Šećer
150 g Orasi
150 g Jaja ( žumanca)
8 komad Šećer
300 g Čokolada za kuvanje
100 g Margarin
1 komad Jaja ( belanaca)
4 komad Šećer
200 g C Kokosovo brašno
100 g Brašno
2 kašika Oblanda
Preukusan, elegantan kolač.
4 belanceta umutiti sa 150g šećera i 150g orasa. To premazati preko jednog lista oblande i staviti da se suši u rerni na 150 stepeni.
8 žumanca i 300g šećera kuvati na pari, kad je kuvano dodati 3 štangle čokolade. Ohladiti i u to dodati 1 margarin.
4 belanceta umutiti sa 200g šećera, 100g kokosa i 2 kašike brašna. Ovim premazati oblandu i staviti u rernu da se osuši.
I deo - II deo - III deo.
Preukusan, elegantan kolač.
4 belanceta umutiti sa 150g šećera i 150g orasa. To premazati preko jednog lista oblande i staviti da se suši u rerni na 150 stepeni.
8 žumanca i 300g šećera kuvati na pari, kad je kuvano dodati 3 štangle čokolade. Ohladiti i u to dodati 1 margarin.
4 belanceta umutiti sa 200g šećera, 100g kokosa i 2 kašike brašna. Ovim premazati oblandu i staviti u rernu da se osuši.
I deo - II deo - III deo.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.