0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
6 jaja
400 g šećera
200 g mlevenog keksa
100 g oraha
250 g margarina
kašika C kakao praha
1 limun
1 pakovanje C oblandi
1. Fil:
Umutiti čvrst sneg od 6 belanaca i 200 g šećera. Dodati 200 g mlevenog keksa, 100 g oraha i kašiku kakao praha.
2. Fil:
Umutiti 6 žumanaca sa 200 g šećera. Pomešati sa umućenim margarinom i iscediti sok od limuna.
Filovati listove oblande naizmenično žutim i braon filom, tako da prvi i poslednji list bude žut.
Posuti rendanom čokoladom.
1. Fil:
Umutiti čvrst sneg od 6 belanaca i 200 g šećera. Dodati 200 g mlevenog keksa, 100 g oraha i kašiku kakao praha.
2. Fil:
Umutiti 6 žumanaca sa 200 g šećera. Pomešati sa umućenim margarinom i iscediti sok od limuna.
Filovati listove oblande naizmenično žutim i braon filom, tako da prvi i poslednji list bude žut.
Posuti rendanom čokoladom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.