0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
3 lista C oblandi
400 g šećera
200 ml vode
250 g margarina
12 kašika brašna
200 g susama
200 g čokolade
100 g crne čokolade
75 g margarina
25 ml ulja
Pržite susam dok ne porumeni.
Šećer prelijte vodom i kuvajte ga nekoliko minuta.
Sklonite sa šporeta, dodajte brašno i mikserom mutite dok se smesa ne zgusne.
Dodajte susam i čokoladu, te filujte oblande.
Za glazuru rastopite čokoladu, margarin i ulje, pa prohlađenom glazurom nafilujte oblande.
Pržite susam dok ne porumeni.
Šećer prelijte vodom i kuvajte ga nekoliko minuta.
Sklonite sa šporeta, dodajte brašno i mikserom mutite dok se smesa ne zgusne.
Dodajte susam i čokoladu, te filujte oblande.
Za glazuru rastopite čokoladu, margarin i ulje, pa prohlađenom glazurom nafilujte oblande.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.