burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Rolat sa karamel keksom i kokosom

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

Sastojci za karamel keks:

100 g šećera

175 ml mleka ili vode

100 g mlevenog keksa

Sastojci za rafaelo premaz:

3 kašike vode

60 g šećera

100 g putera

100 g mleka u prahu

50 g kokosa

1 list C oblande

Rolat sa karamel keksom i kokosom

Koraci pripreme

U manju šerpicu staviti šećer da se istopi na nižoj temperaturi dok ne dobije lepu karamel boju, dodati mleko (umesto mleka može i voda) kuvati dok se istopljeni karamel sasvim ne istopi dodati mleveni keks i mešati dok se sve lepo ne sjedini.

Drugi fil:
Staviti u posudu šećer, puter i vodu na blago da se otopi.

Skloniti sa šporeta i dodati pomešan kokos i mleko u prahu dobro i brzo mešati da ne ostanu grudvice.

Oblandu pokvasiti u međuvremenu sa dve mokre krpe.

Preko ovlažene oblande premazati karamel fil, zatim fil od mleka u prahu i kokosa.

Pažljivo urolati rolat i ostaviti da se prosuši i ohladi dobro da bi se lepo sekao.

Naši proizvodi

Rolat sa karamel keksom i kokosom

Koraci pripreme

U manju šerpicu staviti šećer da se istopi na nižoj temperaturi dok ne dobije lepu karamel boju, dodati mleko (umesto mleka može i voda) kuvati dok se istopljeni karamel sasvim ne istopi dodati mleveni keks i mešati dok se sve lepo ne sjedini.

Drugi fil:
Staviti u posudu šećer, puter i vodu na blago da se otopi.

Skloniti sa šporeta i dodati pomešan kokos i mleko u prahu dobro i brzo mešati da ne ostanu grudvice.

Oblandu pokvasiti u međuvremenu sa dve mokre krpe.

Preko ovlažene oblande premazati karamel fil, zatim fil od mleka u prahu i kokosa.

Pažljivo urolati rolat i ostaviti da se prosuši i ohladi dobro da bi se lepo sekao.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept