0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
2 lista C oblande
1 C puding od vanile
3,5 ml mleka
3 kašike šećera
100 g margarina
50 g čokolade
šaka seckanog kikirikija
Puding od vanile skuvati sa 3,5 mililitara mleka i 3 kašike šećera.
Skuvani puding ostaviti sa strane da se ohladi.
U ohlađeni puding dodajte omekšali margarin i mutite dok smesa ne postane kremasta.
Oblande predhodno omekšajte vlažnom krpom i filujte pripremljenom smesom.
Urolajte, dekorišite otopljenom čokoladom i sa polovinama jezgra kikirikija.
Ostavite preko noći u frižideru da se stegne, secite i služite.
Puding od vanile skuvati sa 3,5 mililitara mleka i 3 kašike šećera.
Skuvani puding ostaviti sa strane da se ohladi.
U ohlađeni puding dodajte omekšali margarin i mutite dok smesa ne postane kremasta.
Oblande predhodno omekšajte vlažnom krpom i filujte pripremljenom smesom.
Urolajte, dekorišite otopljenom čokoladom i sa polovinama jezgra kikirikija.
Ostavite preko noći u frižideru da se stegne, secite i služite.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.