burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija40 komada

Rafaelo oblande

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
40 komada

Sastojci

1 C oblanda

Za tamni deo:

300 g šećera

2 dl vode

125 g margarina

200 g C mleka u prahu

100 g crne čokolade

350-400 g mlevenog keksa

Za svetli deo:

300 g šećera

2 dl vode

125 g margarina

100 g bele čokolade

200 g C mleka u prahu

150 g C kokosa

Rafaelo oblande

Koraci pripreme

U posudu staviti šećer sa vodom, pustiti da provri i kuvati 3-4 minuta.

Dodati margarin i belu čokoladu da se istopi, skinuti sa vatre i dodati C mleko u prahu.

Umutiti mikserom da nema grudvica, dodati C kokos i sve izmešati varjačom.

Isi postupak je i za tamni fil.

Filovati oblande naizmenično belim, pa tamnim filom.

Gotovu oblandu opteretiti nečim teškim i ostaviti da se ohladi, pa seći na štanglice.

Naši proizvodi

Rafaelo oblande

Koraci pripreme

U posudu staviti šećer sa vodom, pustiti da provri i kuvati 3-4 minuta.

Dodati margarin i belu čokoladu da se istopi, skinuti sa vatre i dodati C mleko u prahu.

Umutiti mikserom da nema grudvica, dodati C kokos i sve izmešati varjačom.

Isi postupak je i za tamni fil.

Filovati oblande naizmenično belim, pa tamnim filom.

Gotovu oblandu opteretiti nečim teškim i ostaviti da se ohladi, pa seći na štanglice.

Autor

Danijela

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept