0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
40 komada
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
40 komada
1 C oblanda
300 g šećera
2 dl vode
125 g margarina
200 g C mleka u prahu
100 g crne čokolade
350-400 g mlevenog keksa
300 g šećera
2 dl vode
125 g margarina
100 g bele čokolade
200 g C mleka u prahu
150 g C kokosa
U posudu staviti šećer sa vodom, pustiti da provri i kuvati 3-4 minuta.
Dodati margarin i belu čokoladu da se istopi, skinuti sa vatre i dodati C mleko u prahu.
Umutiti mikserom da nema grudvica, dodati C kokos i sve izmešati varjačom.
Isi postupak je i za tamni fil.
Filovati oblande naizmenično belim, pa tamnim filom.
Gotovu oblandu opteretiti nečim teškim i ostaviti da se ohladi, pa seći na štanglice.
U posudu staviti šećer sa vodom, pustiti da provri i kuvati 3-4 minuta.
Dodati margarin i belu čokoladu da se istopi, skinuti sa vatre i dodati C mleko u prahu.
Umutiti mikserom da nema grudvica, dodati C kokos i sve izmešati varjačom.
Isi postupak je i za tamni fil.
Filovati oblande naizmenično belim, pa tamnim filom.
Gotovu oblandu opteretiti nečim teškim i ostaviti da se ohladi, pa seći na štanglice.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.