0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
24
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
24
1/2 pakovanja C oblandi
180 g šećera
120 ml vode
125 g margarina
200 g C mleka u prahu
100 g bele čokolade
100 g C kokosa
100 g pečenog mlevenog lešnika
50 g mlevenog keksa
U šerpicu staviti i šećer i zagrevati dok se šećer ne istopi. Zatim dodati margarin i izlomljenu čokoladu i mešati dok se ne istopi, a onda dodati C mleko u prahu i izmutiti dobro mikserom da nema grudvica.
Smesu podeliti na dva dela, pa u jedan umešati C kokos, a u drugi keks i pečene mlevene lešnike.
Paket oblandi presecite na pola. Stavite jednu C oblandu, pa premažite stranu sa kockicama filom od lešnika, preko druga oblanda, pa fil od kokosa.
Ponovite još jednom postupak, a zatim stavite petu oblandu i premažite je mešavinom preostalih filova, a zatim pospite C kokosom ili pečenim mlevenim lešnikom.
Ostaviti preko noći da se oblande i filovi sjedine, pa sutradan seći po želji.
U šerpicu staviti i šećer i zagrevati dok se šećer ne istopi. Zatim dodati margarin i izlomljenu čokoladu i mešati dok se ne istopi, a onda dodati C mleko u prahu i izmutiti dobro mikserom da nema grudvica.
Smesu podeliti na dva dela, pa u jedan umešati C kokos, a u drugi keks i pečene mlevene lešnike.
Paket oblandi presecite na pola. Stavite jednu C oblandu, pa premažite stranu sa kockicama filom od lešnika, preko druga oblanda, pa fil od kokosa.
Ponovite još jednom postupak, a zatim stavite petu oblandu i premažite je mešavinom preostalih filova, a zatim pospite C kokosom ili pečenim mlevenim lešnikom.
Ostaviti preko noći da se oblande i filovi sjedine, pa sutradan seći po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.