burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija24

Rafaelo oblanda

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
24

Sastojci

1/2 pakovanja C oblandi

180 g šećera

120 ml vode

125 g margarina

200 g C mleka u prahu

100 g bele čokolade

100 g C kokosa

100 g pečenog mlevenog lešnika

50 g mlevenog keksa

Rafaelo oblanda

Koraci pripreme

U šerpicu staviti i šećer i zagrevati dok se šećer ne istopi. Zatim dodati margarin i izlomljenu čokoladu i mešati dok se ne istopi, a onda dodati C mleko u prahu i izmutiti dobro mikserom da nema grudvica.

Smesu podeliti na dva dela, pa u jedan umešati C kokos, a u drugi keks i pečene mlevene lešnike.

Paket oblandi presecite na pola. Stavite jednu C oblandu, pa premažite stranu sa kockicama filom od lešnika, preko druga oblanda, pa fil od kokosa.

Ponovite još jednom postupak, a zatim stavite petu oblandu i premažite je mešavinom preostalih filova, a zatim pospite C kokosom ili pečenim mlevenim lešnikom.

Ostaviti preko noći da se oblande i filovi sjedine, pa sutradan seći po želji.

Naši proizvodi

Rafaelo oblanda

Koraci pripreme

U šerpicu staviti i šećer i zagrevati dok se šećer ne istopi. Zatim dodati margarin i izlomljenu čokoladu i mešati dok se ne istopi, a onda dodati C mleko u prahu i izmutiti dobro mikserom da nema grudvica.

Smesu podeliti na dva dela, pa u jedan umešati C kokos, a u drugi keks i pečene mlevene lešnike.

Paket oblandi presecite na pola. Stavite jednu C oblandu, pa premažite stranu sa kockicama filom od lešnika, preko druga oblanda, pa fil od kokosa.

Ponovite još jednom postupak, a zatim stavite petu oblandu i premažite je mešavinom preostalih filova, a zatim pospite C kokosom ili pečenim mlevenim lešnikom.

Ostaviti preko noći da se oblande i filovi sjedine, pa sutradan seći po želji.

Autor

Marijana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept