0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
8
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
8
2 lista C oblande
1 list rafaelo oblande
300 g šećera
200 ml vode
125 g margarina
100 g bele čokolade
200 g C zamene za mleko u prahu
150 g C kokosa
300 g šećera
200 ml vode
125 g margarina
100 g crne čokolade
200 g C zamene za mleko u prahu
400 g mlevenog keksa
Pomešati vodu sa šećerom, pa kuvati otkad provri 3-4 minuta.
Dodati margarin i belu čokoladu, pa mešati dok se ne istopi.
Skloniti sa vatre, dodati C zamenu za mleko u prahu i dobro umutiti mikserom, pa dodati kokos i izmešati varjačom.
Toplu masu staviti na list rafaelo oblande, popuniti udubljenja i poravnati.
Preko staviti list obične oblande i okrenuti da list rafaelo oblande bude odozgo.
Pomešati vodu sa šećerom, pa kuvati otkad provri 3-4 minuta.
Dodati margarin i crnu čokoladu, pa mešati dok se ne istopi.
Skloniti sa vatre, dodati C zamenu za mleko u prahu i dobro umutiti mikserom pa dodati keks i dobro izmešati varjačom.
Toplu masu staviti na rafaelo oblandu, lepo poravnati i prekriti drugim listom C oblande.
Ostaviti da se stegne.
Pomešati vodu sa šećerom, pa kuvati otkad provri 3-4 minuta.
Dodati margarin i belu čokoladu, pa mešati dok se ne istopi.
Skloniti sa vatre, dodati C zamenu za mleko u prahu i dobro umutiti mikserom, pa dodati kokos i izmešati varjačom.
Toplu masu staviti na list rafaelo oblande, popuniti udubljenja i poravnati.
Preko staviti list obične oblande i okrenuti da list rafaelo oblande bude odozgo.
Pomešati vodu sa šećerom, pa kuvati otkad provri 3-4 minuta.
Dodati margarin i crnu čokoladu, pa mešati dok se ne istopi.
Skloniti sa vatre, dodati C zamenu za mleko u prahu i dobro umutiti mikserom pa dodati keks i dobro izmešati varjačom.
Toplu masu staviti na rafaelo oblandu, lepo poravnati i prekriti drugim listom C oblande.
Ostaviti da se stegne.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.