burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Posne oblande

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

400 ml vode

1 C vanilin šećer

400 g šećera

200 g mlevenog keksa

100 g čokolade za kuvanje

125 g margarina

1 pakovanje C oblandi

Posne oblande

Koraci pripreme

Šećer i vodu kratko prokuvati pa dodati mleveni keks, C vanilin šećer i mešati dok se ne zgusne.

U to dodati čokoladu da se otopi.

Fil ostaviti da se ohladi i dodati penasto umućen margarin.

Mlakim filom mazati oblande.

Naši proizvodi

Posne oblande

Koraci pripreme

Šećer i vodu kratko prokuvati pa dodati mleveni keks, C vanilin šećer i mešati dok se ne zgusne.

U to dodati čokoladu da se otopi.

Fil ostaviti da se ohladi i dodati penasto umućen margarin.

Mlakim filom mazati oblande.

Autor

Marina

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept