0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
1 pakovanje C Oblandi
500 g badema
3 kašike C Kakao praha
Ekstrakt maline
500 g šećera
Sok od pola limuna
U šerpu staviti šećer sa 2 čase vode, dodati obaren, oljusten i samleven badem, sok od pola limuna, pa na šporetu kuvati dok ne bude gusta masa.
Nadev podeliti na tri dela: jedan deo obojiti kakaoom, drugi ekstraktom maline, a treci ostaviti neobojen.
Uzeti oblande: prvo razvući tamni nadev, pa onda staviti drugu oblandu, preko nje staviti crveni nadev, pa onda staviti treću oblandu.
Nju premazati belim nadevom i završiti četvrtom oblandom.
Ostaviti kolač da stoji na hladnom mestu.
U šerpu staviti šećer sa 2 čase vode, dodati obaren, oljusten i samleven badem, sok od pola limuna, pa na šporetu kuvati dok ne bude gusta masa.
Nadev podeliti na tri dela: jedan deo obojiti kakaoom, drugi ekstraktom maline, a treci ostaviti neobojen.
Uzeti oblande: prvo razvući tamni nadev, pa onda staviti drugu oblandu, preko nje staviti crveni nadev, pa onda staviti treću oblandu.
Nju premazati belim nadevom i završiti četvrtom oblandom.
Ostaviti kolač da stoji na hladnom mestu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.