burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija

Posne badem oblande

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:

Sastojci

1 pakovanje C Oblandi

500 g badema

3 kašike C Kakao praha

Ekstrakt maline

500 g šećera

Sok od pola limuna

Posne badem oblande

Koraci pripreme

U šerpu staviti šećer sa 2 čase vode, dodati obaren, oljusten i samleven badem, sok od pola limuna, pa na šporetu kuvati dok ne bude gusta masa.

Nadev podeliti na tri dela: jedan deo obojiti kakaoom, drugi ekstraktom maline, a treci ostaviti neobojen.

Uzeti oblande: prvo razvući tamni nadev, pa onda staviti drugu oblandu, preko nje staviti crveni nadev, pa onda staviti treću oblandu.

Nju premazati belim nadevom i završiti četvrtom oblandom.

Ostaviti kolač da stoji na hladnom mestu.

Naši proizvodi

Posne badem oblande

Koraci pripreme

U šerpu staviti šećer sa 2 čase vode, dodati obaren, oljusten i samleven badem, sok od pola limuna, pa na šporetu kuvati dok ne bude gusta masa.

Nadev podeliti na tri dela: jedan deo obojiti kakaoom, drugi ekstraktom maline, a treci ostaviti neobojen.

Uzeti oblande: prvo razvući tamni nadev, pa onda staviti drugu oblandu, preko nje staviti crveni nadev, pa onda staviti treću oblandu.

Nju premazati belim nadevom i završiti četvrtom oblandom.

Ostaviti kolač da stoji na hladnom mestu.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept