0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
600 g kristal šećera
300 ml vode
250 g margarina
1 C oblanda
1 kesica C vanilin šećera
30 g C kakao
Sipati kristal šećer, C vanilin šećeri vodu u dublju šerpicu i pustiti da provri.
U trenutku kada počne da vri dodati iseckan margarin i C kakao, pustiti da se kuva još 10 min.
Izmaknuti smesu sa vatre i mutiti mikserom sve dok se ne zgusne.
Filovati oblandu, pritisnuti je nečim težim sve dok se ne ohladi i stegne.
Sipati kristal šećer, C vanilin šećeri vodu u dublju šerpicu i pustiti da provri.
U trenutku kada počne da vri dodati iseckan margarin i C kakao, pustiti da se kuva još 10 min.
Izmaknuti smesu sa vatre i mutiti mikserom sve dok se ne zgusne.
Filovati oblandu, pritisnuti je nečim težim sve dok se ne ohladi i stegne.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.