burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Posna čokoladna oblanda

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

600 g kristal šećera

300 ml vode

250 g margarina

1 C oblanda

1 kesica C vanilin šećera

30 g C kakao

Posna čokoladna oblanda

Koraci pripreme

Sipati kristal šećer, C vanilin šećeri vodu u dublju šerpicu i pustiti da provri.

U trenutku kada počne da vri dodati iseckan margarin i C kakao, pustiti da se kuva još 10 min.

Izmaknuti smesu sa vatre i mutiti mikserom sve dok se ne zgusne.

Filovati oblandu, pritisnuti je nečim težim sve dok se ne ohladi i stegne.

Naši proizvodi

Posna čokoladna oblanda

Koraci pripreme

Sipati kristal šećer, C vanilin šećeri vodu u dublju šerpicu i pustiti da provri.

U trenutku kada počne da vri dodati iseckan margarin i C kakao, pustiti da se kuva još 10 min.

Izmaknuti smesu sa vatre i mutiti mikserom sve dok se ne zgusne.

Filovati oblandu, pritisnuti je nečim težim sve dok se ne ohladi i stegne.

Autor

Milica

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept