0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
do 30 min
Lako
10
Vreme pripreme:
do 30 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
10
400 g šećer
300 ml voda
250 g posni margarin
200 g posni mleveni keks
300 g posno mleko u prahu
Brza a preukusna oblanda
Šećer i vodu prokuvati 2,3 minuta pa dodati -margarin, kada se margarin otopi skloniti sa vatre pa dodati keks, promešati pa dodati mleko u prahu i mutiti par minuta mikserom da nema grumuljica.
Premazati listove. Oblandu filovati na kockastu stranu, pa pritisnuti da se listovi ne odvoje. Ostaviti malo da se ohlade i seći na željene parčiće
Brza a preukusna oblanda
Šećer i vodu prokuvati 2,3 minuta pa dodati -margarin, kada se margarin otopi skloniti sa vatre pa dodati keks, promešati pa dodati mleko u prahu i mutiti par minuta mikserom da nema grumuljica.
Premazati listove. Oblandu filovati na kockastu stranu, pa pritisnuti da se listovi ne odvoje. Ostaviti malo da se ohlade i seći na željene parčiće
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.