0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
2 komada belog mesa
glavica crnog luka
so
biber
peršunov list
pavlaka
2 lista oblandi
jaje
prezla
brašno za pohovanje
Izdinstati glavicu luka i mleveno belo meso, dodati začine, kad se prohladi dodati pavlaku.
Oblande obložiti vlažnom krpom, kad odmekšaju premazati filom od mesa, staviti u friz da se stegne.
Seći na rolat debljine 1 cm i pohovati.
Izdinstati glavicu luka i mleveno belo meso, dodati začine, kad se prohladi dodati pavlaku.
Oblande obložiti vlažnom krpom, kad odmekšaju premazati filom od mesa, staviti u friz da se stegne.
Seći na rolat debljine 1 cm i pohovati.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.