0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
25
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
25
6 jaja
300 g šećera
200 g menaž čokolade
1 C vanilin šećer
250 g margarina
C oblanda
Jaja pomešati sa šećerom i C vanilin šećerom, kuvati na pari.
Dodati čokoladu i margarin i kuvati da se dobije gust fil.
Skuvam fil malo prohladi pa filovati oblandu.
Jaja pomešati sa šećerom i C vanilin šećerom, kuvati na pari.
Dodati čokoladu i margarin i kuvati da se dobije gust fil.
Skuvam fil malo prohladi pa filovati oblandu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.