0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Lako
20
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
20
200 ml Voda
150 g Šećer
250 g Margarin
150 g Ekspandirani pirinac
200 g Cokolada za kuvanje
Lep recept za oblande, nesto poput cokolade sa rizom.
Vodu, secer i puter staviti da se kuva. Ubaciti cokoladu za kuvanje. Treba da prokljuca zatim kuvati jos par minuta.
Fil skinuti s vatre i dodavati mleko u prahu. Polako da se ne zgrudva. Potom prohladiti fil. Na kraju dodati i pahuljice pirinca.
Filovati oblande. Malo treba da odstoje. Prijatno
Lep recept za oblande, nesto poput cokolade sa rizom.
Vodu, secer i puter staviti da se kuva. Ubaciti cokoladu za kuvanje. Treba da prokljuca zatim kuvati jos par minuta.
Fil skinuti s vatre i dodavati mleko u prahu. Polako da se ne zgrudva. Potom prohladiti fil. Na kraju dodati i pahuljice pirinca.
Filovati oblande. Malo treba da odstoje. Prijatno
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.