0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
24
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
24
1 pakovanje C oblande
350 g meda
200 g šećera
200 g čokolade za kuvanje
180 g margarina
Margarin iseći na komade, čokoladu izlomkati i staviti u šerpu sa medom i šećerom i kuvati dok ne proključa uz povremeno mešanje da se lepo ujednači.
Vrlo kratko prohladiti i filovati C oblande. Poslednju oblandu ne filovati.
Pritisnuti daskom i ostaviti preko noći da se stegnu.
Iseći na štanglice ili kocice.
Margarin iseći na komade, čokoladu izlomkati i staviti u šerpu sa medom i šećerom i kuvati dok ne proključa uz povremeno mešanje da se lepo ujednači.
Vrlo kratko prohladiti i filovati C oblande. Poslednju oblandu ne filovati.
Pritisnuti daskom i ostaviti preko noći da se stegnu.
Iseći na štanglice ili kocice.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.