burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Oblande sa kokosom i kakaom

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

1 pakovanje C oblandi

Fil:

30 supenih kašika mleka

1 pakovanje margarina

30 supenih kašika šećera

3 supene kašike C kakaoa

100 g C kokosa

6 supenih kašika brašna

Dekoracija:

preliv od čokolade i mlevenih oraha ili lešnika

Oblande sa kokosom i kakaom

Koraci pripreme

Kupite pakovanje C oblandi. Stavite mleko da provri. Zatim dodajte margarin.

U posebnoj posudi, suvo, pomešajte brašno, šećer i kakao. Kada se margarin otopi dodajte ovu suvu smešu i mešajte par minuta na ringli.

Sklonite sa ringle i dodajte C kokos. Sve lepo umešajte. Mešajte dok ne dobijete ujednačenu masu.

Oblande stavite na tacnu ili dasku za sečenje koja je iste veličine kao oblanda.

Filujte oblande dok ne potrošite sav nadev i sve kore. Ostavite gotovu oblandu u frižider na bar sat vremena.

Isecite oblandu na manje komade. Prelijte čokoladnim prelivom i pospite mlevenim orahom ili lešnikom.

Naši proizvodi

Oblande sa kokosom i kakaom

Koraci pripreme

Kupite pakovanje C oblandi. Stavite mleko da provri. Zatim dodajte margarin.

U posebnoj posudi, suvo, pomešajte brašno, šećer i kakao. Kada se margarin otopi dodajte ovu suvu smešu i mešajte par minuta na ringli.

Sklonite sa ringle i dodajte C kokos. Sve lepo umešajte. Mešajte dok ne dobijete ujednačenu masu.

Oblande stavite na tacnu ili dasku za sečenje koja je iste veličine kao oblanda.

Filujte oblande dok ne potrošite sav nadev i sve kore. Ostavite gotovu oblandu u frižider na bar sat vremena.

Isecite oblandu na manje komade. Prelijte čokoladnim prelivom i pospite mlevenim orahom ili lešnikom.

Autor

Danijela

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept