0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
1 pakovanje C oblandi
30 supenih kašika mleka
1 pakovanje margarina
30 supenih kašika šećera
3 supene kašike C kakaoa
100 g C kokosa
6 supenih kašika brašna
preliv od čokolade i mlevenih oraha ili lešnika
Kupite pakovanje C oblandi. Stavite mleko da provri. Zatim dodajte margarin.
U posebnoj posudi, suvo, pomešajte brašno, šećer i kakao. Kada se margarin otopi dodajte ovu suvu smešu i mešajte par minuta na ringli.
Sklonite sa ringle i dodajte C kokos. Sve lepo umešajte. Mešajte dok ne dobijete ujednačenu masu.
Oblande stavite na tacnu ili dasku za sečenje koja je iste veličine kao oblanda.
Filujte oblande dok ne potrošite sav nadev i sve kore. Ostavite gotovu oblandu u frižider na bar sat vremena.
Isecite oblandu na manje komade. Prelijte čokoladnim prelivom i pospite mlevenim orahom ili lešnikom.
Kupite pakovanje C oblandi. Stavite mleko da provri. Zatim dodajte margarin.
U posebnoj posudi, suvo, pomešajte brašno, šećer i kakao. Kada se margarin otopi dodajte ovu suvu smešu i mešajte par minuta na ringli.
Sklonite sa ringle i dodajte C kokos. Sve lepo umešajte. Mešajte dok ne dobijete ujednačenu masu.
Oblande stavite na tacnu ili dasku za sečenje koja je iste veličine kao oblanda.
Filujte oblande dok ne potrošite sav nadev i sve kore. Ostavite gotovu oblandu u frižider na bar sat vremena.
Isecite oblandu na manje komade. Prelijte čokoladnim prelivom i pospite mlevenim orahom ili lešnikom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.