0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
1 pakovanje C oblande
30 kašika mleka
1 pakovanje margarina (250 g)
30 kašika šećera
3 kašike C kakao praha
100 g C kokosovog brašna
6 kašika brašna
Stavite mleko da provri. Zatim dodajte margarin da se rastopi.
U posebnoj posudi, suvo, pomešajte brašno, šećer i C kakao.
Kada se margarin otopi dodajte ovu suvu smešu i mešajte par minuta na ringli.
Sklonite sa ringle i dodajte C kokos. Sve lepo umešajte, mešajte dok ne dobijete ujednačenu masu.
List C oblande stavite na tacnu ili dasku za sečenje koja je iste veličine kao oblanda.
Filujte oblande list po list, dok ne potrošite sav nadev i sve kore.
Ostavite gotovu oblandu u frižider na bar sat vremena.
Stavite mleko da provri. Zatim dodajte margarin da se rastopi.
U posebnoj posudi, suvo, pomešajte brašno, šećer i C kakao.
Kada se margarin otopi dodajte ovu suvu smešu i mešajte par minuta na ringli.
Sklonite sa ringle i dodajte C kokos. Sve lepo umešajte, mešajte dok ne dobijete ujednačenu masu.
List C oblande stavite na tacnu ili dasku za sečenje koja je iste veličine kao oblanda.
Filujte oblande list po list, dok ne potrošite sav nadev i sve kore.
Ostavite gotovu oblandu u frižider na bar sat vremena.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.