0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
1 pakovanje C Oblandi
4 jajeta
3 štangle čokolade za kuvanje
150 g šećera
350 g margarina
Kutija keksa
0,5 dl ruma
2-3 dl kafe
Jaja penasto umutite sa šećerom, na pari, pa dodajte čokoladu i uz mešanje zagrevajte. Mlakom kremu dodajte margarin i dobro umutite mikserom.
Na list oblande stavite malo krema, a onda naizmenično ređajte keks i krem. Keks umačite u skuvanu kafu u koju ste dolili rum.
Završite kolač listom oblande, a preko sipajte glazuru od otopljene čokolade.
Jaja penasto umutite sa šećerom, na pari, pa dodajte čokoladu i uz mešanje zagrevajte. Mlakom kremu dodajte margarin i dobro umutite mikserom.
Na list oblande stavite malo krema, a onda naizmenično ređajte keks i krem. Keks umačite u skuvanu kafu u koju ste dolili rum.
Završite kolač listom oblande, a preko sipajte glazuru od otopljene čokolade.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.