burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Oblande sa keksom i lešnikom

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

2 lista C oblande

20 kašika mleka

250 g šećera

1 kesica C vanilin šećera

200 g margarina

100 g crne čokolade

200 g kombinovano, mlevenih i seckanih lešnika

300 g mlevenog keksa za torte i kolače

Oblande sa keksom i lešnikom

Koraci pripreme

Odvojite 2 lista C oblande, i postavite na odgovarajuću tacnu.

Stavite mleko, C vanilin šećer i šećer da provri. Zatim dodajte, na kockice isečen margarin i mešajte dok se ne otopi.

Zatim dodajte čokoladu, pa i nju mešajte dok se ne otopi. Kada je sve otopljeno i sjedinjeno sklonite sa ringle i dodajte keks i lešnik.

Promešajte da vidite koliko je masa gusta. Ako je previše retka dodajte još keksa.

Filovati oblande ohlađenim kremom.

Fil podelite na list oblande, pokrivajući ceo list.

Prekrijte drugim listom i pritisnite oblandu. Ostavite da se potpuno ohladi.

Naši proizvodi

Oblande sa keksom i lešnikom

Koraci pripreme

Odvojite 2 lista C oblande, i postavite na odgovarajuću tacnu.

Stavite mleko, C vanilin šećer i šećer da provri. Zatim dodajte, na kockice isečen margarin i mešajte dok se ne otopi.

Zatim dodajte čokoladu, pa i nju mešajte dok se ne otopi. Kada je sve otopljeno i sjedinjeno sklonite sa ringle i dodajte keks i lešnik.

Promešajte da vidite koliko je masa gusta. Ako je previše retka dodajte još keksa.

Filovati oblande ohlađenim kremom.

Fil podelite na list oblande, pokrivajući ceo list.

Prekrijte drugim listom i pritisnite oblandu. Ostavite da se potpuno ohladi.

Autor

Danijela

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept