burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija30

Oblande sa keksom

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
30

Sastojci

500 g šećera

500 g mleka u prahu

100 g bele čokolade

300 g crne čokolade

350 g keksa

300 g margarina

Ostalo:

200 ml vode

200 ml soka

1 list C oblande

Oblande sa keksom

Koraci pripreme

Staviti šećer sa vodom da se ušpinuje kao za slatko, zatim dodati 1 margarin, skloni sa vatre i umešati mleko u prahu.

Kada se masa sjedini podeliti na dva dela.

U jedan deo dodati belu, a u drugi deo 100 g crne čokolade.

Jedan list oblande staviti u pleh pa premazati tamnim delom, poređati keks, prethodno po malo natopiti u sok, preko keksa preliti beli deo.

200 g tamne čokolade otopiti sa 50 g margarina i preliti preko oblande.

Naši proizvodi

Oblande sa keksom

Koraci pripreme

Staviti šećer sa vodom da se ušpinuje kao za slatko, zatim dodati 1 margarin, skloni sa vatre i umešati mleko u prahu.

Kada se masa sjedini podeliti na dva dela.

U jedan deo dodati belu, a u drugi deo 100 g crne čokolade.

Jedan list oblande staviti u pleh pa premazati tamnim delom, poređati keks, prethodno po malo natopiti u sok, preko keksa preliti beli deo.

200 g tamne čokolade otopiti sa 50 g margarina i preliti preko oblande.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept