0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
30
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
30
C oblande
500 g šećera
800 ml mleka
1/2 margarina
200 g oraha
200 g keksa
150 g čokolade
100 g rendane čokolade
Šećer i mleko kuvati 10 min, pa dodati margarin.
Kuvati 15-ak min, pa dodati orahe, keks i nakon 10-ak minuta čokoladu.
Filovati oblandu mlakim filom.
Na poslednji list oblande namazati tanak sloj fila i posuti rendanu čokoladu preko.
Šećer i mleko kuvati 10 min, pa dodati margarin.
Kuvati 15-ak min, pa dodati orahe, keks i nakon 10-ak minuta čokoladu.
Filovati oblandu mlakim filom.
Na poslednji list oblande namazati tanak sloj fila i posuti rendanu čokoladu preko.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.