0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
2 l mleka
1 kg šećera
1 pakovanje C oblandi
Staviti mleko i u njega sipati šećer i kuvati na laganoj vatri sve dok se masa ne pocne zgušnjavati (oko 1,5 sat).
Tako vruć fil tek malo prohladiti i filovati oblande.
Pritisnuti nekim predmetom da se dobro slepe oblande, ohladiti i seći.
Staviti mleko i u njega sipati šećer i kuvati na laganoj vatri sve dok se masa ne pocne zgušnjavati (oko 1,5 sat).
Tako vruć fil tek malo prohladiti i filovati oblande.
Pritisnuti nekim predmetom da se dobro slepe oblande, ohladiti i seći.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.