0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
1/2 l mleka
1/2 kg šećera
1 margarin
100 g crne čokolade
2 kašike C kakaoa
4 kašike brašna
5 kašika mlevenog keksa
oraha
lešnika po želji
1 pakovanje C oblandi
U šerpu sipati mleko, šećer, margarin i čokoladu i staviti da provri.
U posudu razmutiti brašno i C kakao sa malo mleka od 1/2 litre i kuvati u provrelom mleku 7 minuta.
Skinuti sa šporeta, sipati keks, izmešati i ostaviti 15 min. da se prohladi.
Filovati listove C oblandi, pritisnuti i ostaviti da se stegne.
Seći na željene oblike i služiti.
U šerpu sipati mleko, šećer, margarin i čokoladu i staviti da provri.
U posudu razmutiti brašno i C kakao sa malo mleka od 1/2 litre i kuvati u provrelom mleku 7 minuta.
Skinuti sa šporeta, sipati keks, izmešati i ostaviti 15 min. da se prohladi.
Filovati listove C oblandi, pritisnuti i ostaviti da se stegne.
Seći na željene oblike i služiti.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.