0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
40
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
40
1 pakovanje C oblandi
200 g mlevenog kikirikija
200 g šećera
100 g čokolade
1 šoljica višanja
1 šoljica jagoda
8 kašika mleka
100 g mlevenih oraha
Prokuvajte 8 kašika mleka sa šećerom i margarinom, dodajte čokoladu i mešajte dok se čokolada i margarin ne otope.
Sklonite s vatre i dodajte kikiriki i mlevene orahe. Ostavite da se fil ohladi te polovinom ohlađenog fila premažite list C oblande.
Preko fila rasporedite voće koje ste iseckali na sitnije komade, pa drugu polovinu fila. Prekrijte drugim listom oblande.
Oblandu pritisnite nekim predmetom da se zalepi. Ja obično koristim deblje knjige.
Voće možete koristiti po želji.
Prokuvajte 8 kašika mleka sa šećerom i margarinom, dodajte čokoladu i mešajte dok se čokolada i margarin ne otope.
Sklonite s vatre i dodajte kikiriki i mlevene orahe. Ostavite da se fil ohladi te polovinom ohlađenog fila premažite list C oblande.
Preko fila rasporedite voće koje ste iseckali na sitnije komade, pa drugu polovinu fila. Prekrijte drugim listom oblande.
Oblandu pritisnite nekim predmetom da se zalepi. Ja obično koristim deblje knjige.
Voće možete koristiti po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.