0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
12
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
12
1 veliko pakovanje C oblandi
250 g margarina
2 čaše šećera (od 200 ml)
50 g čokolade za kuvanje
400 ml kisele pavlake
300 g mlevenog keksa
Rastopiti u šerpici na umerenoj temperaturi margarin i šećer.
Kad se rastopi, dodati čokoladu. Mešati.
Kad se rastopi čokolada, dodati kiselu pavlaku, mešati dok se ne rastopi i nakon toga dodati mleveni keks.
Mešati dok se ne sjedini.
Filovati oblandu dok je vruć fil (na 4 dela podeliti smesu).
Uviti oblandu u alufoliju da odstoji pola dana.
Rastopiti u šerpici na umerenoj temperaturi margarin i šećer.
Kad se rastopi, dodati čokoladu. Mešati.
Kad se rastopi čokolada, dodati kiselu pavlaku, mešati dok se ne rastopi i nakon toga dodati mleveni keks.
Mešati dok se ne sjedini.
Filovati oblandu dok je vruć fil (na 4 dela podeliti smesu).
Uviti oblandu u alufoliju da odstoji pola dana.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.