burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripremedo 30 min

tezina pripreme Lako

broj porcija15

Oblanda sa keksom

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
do 30 min

Težina pripreme:
Lako

Broj porcija:
15

Sastojci

Za fil:

100 g maslac

80 g šećer

70 g čokolada za kuvanje

2 kesica C Vanilin šećer

150 g mleveni keks

190 g kisela pavlaka

I još:

1/2 pakovanja C Oblande

Oblanda sa keksom

Ukoliko želite da filujete celu C oblandu diplirajte sve sastojke za fil.

Koraci pripreme

1

Maslac iseckati,staviti u šerpu i otopiti na laganoj vatri.Dodati šećer,C vanilin šećer i mešati dok se šećer ne otopi.

2

Skloniti sa vatre,dodati čokoladu za kuvanje koju ste polomili na kockice i mešati dok se čokolada ne otopi.Umešati mleveni keks,kiselu pavlaku i izmešati kako bi se svi sastojci sjedinili.

3

C oblandu iseći po sredini(prepoloviti).Pripremljenim filom premazati kockasti deo C oblande.

4

Preklopiti drugim listom oblande.Tako filovati 4 lista oblande.Preklopiti petim listom oblande tako da kockasti deo bude gore.Pritisnuti nečim teškim i ostaviti da se stegne.

5

Oblandu seći na željeni oblik i veličinu,servirati i poslužiti.

Naši proizvodi

Oblanda sa keksom

Ukoliko želite da filujete celu C oblandu diplirajte sve sastojke za fil.

Koraci pripreme

1

Maslac iseckati,staviti u šerpu i otopiti na laganoj vatri.Dodati šećer,C vanilin šećer i mešati dok se šećer ne otopi.

2

Skloniti sa vatre,dodati čokoladu za kuvanje koju ste polomili na kockice i mešati dok se čokolada ne otopi.Umešati mleveni keks,kiselu pavlaku i izmešati kako bi se svi sastojci sjedinili.

3

C oblandu iseći po sredini(prepoloviti).Pripremljenim filom premazati kockasti deo C oblande.

4

Preklopiti drugim listom oblande.Tako filovati 4 lista oblande.Preklopiti petim listom oblande tako da kockasti deo bude gore.Pritisnuti nečim teškim i ostaviti da se stegne.

5

Oblandu seći na željeni oblik i veličinu,servirati i poslužiti.

Autor

Vesna
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept