0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
do 30 min
Lako
15
Vreme pripreme:
do 30 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
15
100 g maslac
80 g šećer
70 g čokolada za kuvanje
150 g mleveni keks
190 g kisela pavlaka
Ukoliko želite da filujete celu C oblandu diplirajte sve sastojke za fil.
Maslac iseckati,staviti u šerpu i otopiti na laganoj vatri.Dodati šećer,C vanilin šećer i mešati dok se šećer ne otopi.
Skloniti sa vatre,dodati čokoladu za kuvanje koju ste polomili na kockice i mešati dok se čokolada ne otopi.Umešati mleveni keks,kiselu pavlaku i izmešati kako bi se svi sastojci sjedinili.
C oblandu iseći po sredini(prepoloviti).Pripremljenim filom premazati kockasti deo C oblande.
Preklopiti drugim listom oblande.Tako filovati 4 lista oblande.Preklopiti petim listom oblande tako da kockasti deo bude gore.Pritisnuti nečim teškim i ostaviti da se stegne.
Oblandu seći na željeni oblik i veličinu,servirati i poslužiti.
Ukoliko želite da filujete celu C oblandu diplirajte sve sastojke za fil.
Maslac iseckati,staviti u šerpu i otopiti na laganoj vatri.Dodati šećer,C vanilin šećer i mešati dok se šećer ne otopi.
Skloniti sa vatre,dodati čokoladu za kuvanje koju ste polomili na kockice i mešati dok se čokolada ne otopi.Umešati mleveni keks,kiselu pavlaku i izmešati kako bi se svi sastojci sjedinili.
C oblandu iseći po sredini(prepoloviti).Pripremljenim filom premazati kockasti deo C oblande.
Preklopiti drugim listom oblande.Tako filovati 4 lista oblande.Preklopiti petim listom oblande tako da kockasti deo bude gore.Pritisnuti nečim teškim i ostaviti da se stegne.
Oblandu seći na željeni oblik i veličinu,servirati i poslužiti.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.