0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
40
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
40
2 lista C oblande
300 ml mleka
300 g šećera
100 g čokolade
250 g margarina
500 g mlevenog keksa
300 g jafa keksa
U šerpu staviti šećer i mleko, da bude na laganoj vatri da se šećer lepo istopi i mešati.
Kada je šećer istopljen, dodati margarin i čokoladu, mešati dok se ne otopi.
Zatim dodati mleveni keks, skinuti sa ringle i dobro izmešati da se svi sastojci sjedine.
Jedan list oblande staviti, naneti polovinu hladnog fila, preko toga poređati jafa keks, pa odozgo pažljivo drugu polovinu fila premazati.
Odozgo staviti drugi list oblande.
U šerpu staviti šećer i mleko, da bude na laganoj vatri da se šećer lepo istopi i mešati.
Kada je šećer istopljen, dodati margarin i čokoladu, mešati dok se ne otopi.
Zatim dodati mleveni keks, skinuti sa ringle i dobro izmešati da se svi sastojci sjedine.
Jedan list oblande staviti, naneti polovinu hladnog fila, preko toga poređati jafa keks, pa odozgo pažljivo drugu polovinu fila premazati.
Odozgo staviti drugi list oblande.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.