0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
10
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
C oblanda
3 šoljice mleka
2 rebra čokolade
300 g mlečnog mlevenog keksa
100 g C kokosa (ili oraha)
100 g suvog grožđa
1/2 margarina
1/2 kg šećera
Mleko i šećer skuvati, dodati 1/2 margarina da se sve istopi.
Dodati čokoladu i zatim sve ostale sastojke keks, C kokos (orah), suvo grožđe.
Skuvati da provri 2-3 ključa. Ostaviti da se potpuno ohladi.
Filovati rupičasti deo C oblande sa podpuno hladnim filom i staviti nešto teže na zadnju koru da odstoji neko vreme pre sečenja.
Seći u romboide jer je sfekat lepši.
Mleko i šećer skuvati, dodati 1/2 margarina da se sve istopi.
Dodati čokoladu i zatim sve ostale sastojke keks, C kokos (orah), suvo grožđe.
Skuvati da provri 2-3 ključa. Ostaviti da se potpuno ohladi.
Filovati rupičasti deo C oblande sa podpuno hladnim filom i staviti nešto teže na zadnju koru da odstoji neko vreme pre sečenja.
Seći u romboide jer je sfekat lepši.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.