burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija50

Najbolja oblanda sa čokoladom

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
50

Sastojci

1 pakovanje C oblandi

4 jaja

200 g šećera

240 g čokolade za kuvanje

240 g margarina

1,5 C vanilin šećer

Najbolja oblanda sa čokoladom

Koraci pripreme

Umutiti u jednoj činiji jaja, šećer i C vanilin šećer (ne mora mikserom, može i ručnom mutilicom).

U šerpicu staviti margarin i čokoladu za kuvanje i staviti na ringlu (na slabu vatru) da se otopi.

Kada se margarin otopi, dodati umućena jaja i sve to kuvati na tihoj vatri tačno 2 minuta, stalno mešajući).

Nakon 2 minuta, skloniti sa vatre, filovati svaki list oblande (osim poslednje, naravno).

Pritisnuti poslužavnikom na koji stavimo nešto teže, dok se fil ne ohladi i oblande zalepe.

Pošto su se ohladile, oštrim nožem ili skalpelom narezati oblande na željene oblike.

Naši proizvodi

Najbolja oblanda sa čokoladom

Koraci pripreme

Umutiti u jednoj činiji jaja, šećer i C vanilin šećer (ne mora mikserom, može i ručnom mutilicom).

U šerpicu staviti margarin i čokoladu za kuvanje i staviti na ringlu (na slabu vatru) da se otopi.

Kada se margarin otopi, dodati umućena jaja i sve to kuvati na tihoj vatri tačno 2 minuta, stalno mešajući).

Nakon 2 minuta, skloniti sa vatre, filovati svaki list oblande (osim poslednje, naravno).

Pritisnuti poslužavnikom na koji stavimo nešto teže, dok se fil ne ohladi i oblande zalepe.

Pošto su se ohladile, oštrim nožem ili skalpelom narezati oblande na željene oblike.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept