0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
zavisi kako se seku
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
zavisi kako se seku
26 kašika mleka
1/2 kg šećera
1 C vanilin šećer
1 margarin
300 g mlevene plazme
C oblande
Staviti u šerpu šećer i mleko, pa dodati margarin.
Kada prokuva, skinuti sa vatre i umešati keks.
Pripremljenom smesom filovati oblande.
Staviti u šerpu šećer i mleko, pa dodati margarin.
Kada prokuva, skinuti sa vatre i umešati keks.
Pripremljenom smesom filovati oblande.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.