0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
1 pakovanje C oblandi
1 margarin
600 g šećera
400 ml mleka
150 g oraha
300 g mlevenog keksa
Mleko, margarin i šećer pomešajte, pa stavite na vatru da se margarin otopi i kuvati par minuta.
Kada smesa prokuva dodajte keks, orahe, pa ostavite da sve vri 2 - 3 minuta. Prohladite malo fil, i topao stavljati na oblandu.
Stavljati 6 punih kašika na svaku oblandu.
Na kraju preko oblande stavite tepsiju ili dasku za sečenje, po celoj dužini da se ona lepo slepi.
Ostavite tako da se ohladi, pa isecite i poslužite.
Mleko, margarin i šećer pomešajte, pa stavite na vatru da se margarin otopi i kuvati par minuta.
Kada smesa prokuva dodajte keks, orahe, pa ostavite da sve vri 2 - 3 minuta. Prohladite malo fil, i topao stavljati na oblandu.
Stavljati 6 punih kašika na svaku oblandu.
Na kraju preko oblande stavite tepsiju ili dasku za sečenje, po celoj dužini da se ona lepo slepi.
Ostavite tako da se ohladi, pa isecite i poslužite.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.