0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Zahteva određeno umeće
35-40 parčeta
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće
Broj porcija:
35-40 parčeta
8 jaja
300 g šećera
300 g margarina
300 g čokolade za kuvanje
100 g mlevenog lešnika
1 pakovanje C oblande
Umutiti jaja sa kristal šećerom.
Smešu nakon toga treba skuvati na pari (imajte u vidu da će vam trebati veća šerpa, jer ima baš dosta smeše).
Na polovini kuvanja dodati margarin, čokoladu i samleven lešnik.
Sve to konstantno mešati dok se potpuno ne skuva, odnosno dok masa ne postane baš gusta.
Ovim filovati C oblandu i ostaviti da se stegne.
Umutiti jaja sa kristal šećerom.
Smešu nakon toga treba skuvati na pari (imajte u vidu da će vam trebati veća šerpa, jer ima baš dosta smeše).
Na polovini kuvanja dodati margarin, čokoladu i samleven lešnik.
Sve to konstantno mešati dok se potpuno ne skuva, odnosno dok masa ne postane baš gusta.
Ovim filovati C oblandu i ostaviti da se stegne.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.