0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
8
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
8
300 ml mleka
1 margarin
100 g C kokosa
600 g šećera
10 kašika brašna
2 kašike C kakaoa
1 C vanilin šećer
1 pakovanje C oblandi
600 g šećera izmešati sa 10 kašika brašna i dodati 2 kašike C kakaoa.
Zatim dodati 1,5 čašu mleka (300 ml) i ostaviti da malo proključa.
Zatim dodati 1 margarin i C vanilin šećer i još malo kuvati.
Skloniti sa vatre i dodati 100 g C kokosa.
Ostaviti da se prohladi i filovati C oblandu.
600 g šećera izmešati sa 10 kašika brašna i dodati 2 kašike C kakaoa.
Zatim dodati 1,5 čašu mleka (300 ml) i ostaviti da malo proključa.
Zatim dodati 1 margarin i C vanilin šećer i još malo kuvati.
Skloniti sa vatre i dodati 100 g C kokosa.
Ostaviti da se prohladi i filovati C oblandu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.