burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme60+ min

tezina pripreme Lako

broj porcija24

Kokos i puding oblanda

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
60+ min

Težina pripreme:
Lako

Broj porcija:
24

Sastojci

Kore:

3 komad C Oblande

Beli fil:

1 kesica C Puding sa ukusom vanilina

3 kašika šećera

75 g margarina

25 g bele čokolade

85 g C Kokosovo brašno

400 ml mleka

Roze fil:

1 kesica C Puding sa ukusom jagode

3 kašika šećera

75 g margarina

25 g bele čokolade

85 g C Kokosovo brašno

400 ml mleka

Dekoracija:

50 g bele čokolade

2 kašika roze dekorativnih mrvica

Kokos i puding oblanda

Moja dva najomiljenija ukusa su kokos i jagoda. U kombinaciji su pun pogodak!

Koraci pripreme

Korak 1

Za kore uzeti 5 polovina od velike oblande.

Skuvati puding od vanile sa 400 ml mleka . U skuvan vreo puding dodati margarin i mešati dok se ne istopi, pa dodati štanglu bele čokolade i mešati dok se i ona ne sjedini.Na kraju dodati kokos, izmešati i ostaviti da se ohladi.

Korak 2

Skuvati puding od jagode i na isti način kao i za puding od vanile dodavati redom margarin, čokoladu i kokos.Ostaviti i njega da se ohladi.

Korak 3-filovanje

Filovati prvu koru belim filom, drugu i treću koru roze filom i četvrtu belim filom. Na vrh staviti petu koru sa krupnijom stranom na gore.
Gotovu oblandu pritisnuti ravnom daščicom i ostaviti da se u frižideru slegne.

Korak 4-Dekorisanje

Posle nekoliko sati izvaditi oblandu iz frižidera i dekorisati je belom čokoladom i roze dekor mrvicama.
Ja sam je sekla na kocke i dobila 24 komada.

Naši proizvodi

Kokos i puding oblanda

Moja dva najomiljenija ukusa su kokos i jagoda. U kombinaciji su pun pogodak!

Koraci pripreme

Korak 1

Za kore uzeti 5 polovina od velike oblande.

Skuvati puding od vanile sa 400 ml mleka . U skuvan vreo puding dodati margarin i mešati dok se ne istopi, pa dodati štanglu bele čokolade i mešati dok se i ona ne sjedini.Na kraju dodati kokos, izmešati i ostaviti da se ohladi.

Korak 2

Skuvati puding od jagode i na isti način kao i za puding od vanile dodavati redom margarin, čokoladu i kokos.Ostaviti i njega da se ohladi.

Korak 3-filovanje

Filovati prvu koru belim filom, drugu i treću koru roze filom i četvrtu belim filom. Na vrh staviti petu koru sa krupnijom stranom na gore.
Gotovu oblandu pritisnuti ravnom daščicom i ostaviti da se u frižideru slegne.

Korak 4-Dekorisanje

Posle nekoliko sati izvaditi oblandu iz frižidera i dekorisati je belom čokoladom i roze dekor mrvicama.
Ja sam je sekla na kocke i dobila 24 komada.

Autor

Tijana Vodoplav
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Torte i kolači sa pudingom"

Pošalji recept