2
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
60+ min
Lako
24
Vreme pripreme:
60+ min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
24
1 kesica C Puding sa ukusom vanilina
3 kašika šećera
75 g margarina
25 g bele čokolade
400 ml mleka
1 kesica C Puding sa ukusom jagode
3 kašika šećera
75 g margarina
25 g bele čokolade
400 ml mleka
50 g bele čokolade
2 kašika roze dekorativnih mrvica
Moja dva najomiljenija ukusa su kokos i jagoda. U kombinaciji su pun pogodak!
Za kore uzeti 5 polovina od velike oblande.
Skuvati puding od vanile sa 400 ml mleka . U skuvan vreo puding dodati margarin i mešati dok se ne istopi, pa dodati štanglu bele čokolade i mešati dok se i ona ne sjedini.Na kraju dodati kokos, izmešati i ostaviti da se ohladi.
Skuvati puding od jagode i na isti način kao i za puding od vanile dodavati redom margarin, čokoladu i kokos.Ostaviti i njega da se ohladi.
Filovati prvu koru belim filom, drugu i treću koru roze filom i četvrtu belim filom. Na vrh staviti petu koru sa krupnijom stranom na gore.
Gotovu oblandu pritisnuti ravnom daščicom i ostaviti da se u frižideru slegne.
Posle nekoliko sati izvaditi oblandu iz frižidera i dekorisati je belom čokoladom i roze dekor mrvicama.
Ja sam je sekla na kocke i dobila 24 komada.
Moja dva najomiljenija ukusa su kokos i jagoda. U kombinaciji su pun pogodak!
Za kore uzeti 5 polovina od velike oblande.
Skuvati puding od vanile sa 400 ml mleka . U skuvan vreo puding dodati margarin i mešati dok se ne istopi, pa dodati štanglu bele čokolade i mešati dok se i ona ne sjedini.Na kraju dodati kokos, izmešati i ostaviti da se ohladi.
Skuvati puding od jagode i na isti način kao i za puding od vanile dodavati redom margarin, čokoladu i kokos.Ostaviti i njega da se ohladi.
Filovati prvu koru belim filom, drugu i treću koru roze filom i četvrtu belim filom. Na vrh staviti petu koru sa krupnijom stranom na gore.
Gotovu oblandu pritisnuti ravnom daščicom i ostaviti da se u frižideru slegne.
Posle nekoliko sati izvaditi oblandu iz frižidera i dekorisati je belom čokoladom i roze dekor mrvicama.
Ja sam je sekla na kocke i dobila 24 komada.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.